Privatlivspolitik

PERSONDATAPOLITIK: Jeres data er i sikre hænder hos os. Vores hjemmeside bruger kun én tracker, der følger, hvor I kommer fra og hvor I går hen. Andre kalder trackere for cookies. Måske for at få dem til at glide en smule lettere ned, som værende en harmløs lille ting.

Virkeligheden er, at cookies har til formål at indsamle flest mulige data om jeres færden på Internettet. Den slags data er blevet uhyre værdifulde og benyttes til talrige former for digitale overgreb. Derfor er de også fraværende på vores hjemmeside. I stedet benytter vi et statistikværktøj, som vi selv kontrollerer. Systemet hedder Matomo, og er det eneste system, der sikrer fuld kontrol og 100 pct. beskyttelse af jeres data. Jo, vi gemmer også jeres IP-adresse, men kun de første to segmenter.

OPBEVARING: Personoplysninger – som KASTOFT kommunikation ApS opbevarer og behandler for kunder – vil altid blive anonymiseret, når de ankommer til os. Oplysningerne opbevares, så længe I som kunde ønsker det og opdateres kun, hvis nye opgaver gør det nødvendigt.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere data forsvarligt og i henhold til gældende lovgivning.

Vi kan aldrig garantere 100 pct. sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Omend lille er der en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Data, der afgives til os fra jer som kunde, sker på jeres ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige. Af samme grund forbeholder vi os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”senest opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked på hjemmesiden.

Vi opbevarer altid kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer altid kundeoplysninger krypteret.

ADGANG: Indehaveren af KASTOFT kommunikation ApS har adgang til de oplysninger, der registreres. I forbindelse med løsning af opgaver for kunder, kan KASTOFT kommunikation ApS indgå aftaler med eksterne partnere (sub-dataprocessors). Hvis personoplysninger skal bruges af en partner til løsning af opgaver og projekter, vil kunden modtage specifik information om dette.

TREDJEPART: Data afgivet til KASTOFT kommunikation ApS videregives eller sælges aldrig til tredjepart, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

INDSIGELSE OG INDSIGT: Som kunde hos KASTOFT kommunikation ApS kan I altid kræve oplysninger udleveret om, hvordan vi konkret opbevarer og behandler data. I har desuden ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi opbevarer. Som kunde kan I altid kræve data udleveret eller slettet ved henvendelse til KASTOFT kommunikation ApS. I så fald har vi 30 dage til at efterkomme kravet. Henvendelser skal ske til kontakt@kastoft-kommunikation.dk eller til vores fysiske adresse via brev.

TVIST: Enhver tvist mellem KASTOFT kommunikation ApS og jer som kunde afgøres under dansk lovgivning.

 

Senest opdateret mandag 17. april 2023.