En lille perle i Limfjorden

 

På Jegindø i den vestlige ende af Limfjorden ligger et beskedent PR-bureau. Omfavnet af strid vestenvind. Under en høj himmel i lunefuldt humør. Holdt sammen af en fjord, der smyger sig salt og legesygt i bugtede landskaber. 

I naturens magt og vælde fylder firmaet ikke meget mere end tobak for en skilling.

Fylder gør til gengæld fortællingerne, som blæser ud i verden fra det lille værksted. Bogstaver flyder sammen til ord, der bliver til sætninger, som forvandler sig til historier. På samme vis som toner i musikken spirer og vokser ud af noder. 

Inde i værkstedet sidder jeg. Omgivet af fortællinger der griber sit publikum. Gør mennesker en smule klogere på verden. Fra New Zealand til Flovlev.

Jeg er journalist udlært på Jyllands-Posten for 25 år siden. Har bl.a. arbejdet for Dansk Røde Kors, SF på Christiansborg, Vikingeskibsmuseet, FN og den britiske medicinalgigant GSK. De primære opgaver har været PR og kommunikation, krisehåndtering og rådgivning til chefgangen i spørgsmål, der har haft med medier at gøre.

Som selvstændig arbejder jeg i dag primært med at idéudvikle platforme og fortællinger – herunder ikke mindst at skrive tekster til små og mellemstore virksomheder, magasiner m.m. I ny og næ banker multinationale selskaber på døren. De fleste kunder er dog virksomheder, som er for små til at have en kommunikationsafdeling, men for store til at lade som ingenting.

KASTOFT kommunikation ApS blev etableret i 2017. De første år med kontor hos Filmstationen på den nedlagte Flyvestation Værløse. Da coronakrisen ramte Danmark, blev pausen anledning til at sadle om og flytte virksomheden til Nordvestjylland.

En gammel drøm som gav hjertebanken i situationen, men aldrig siden er blevet fortrudt: Mere natur og mindre gæld. Rykke tæt på få mennesker hellere end at være en fremmed blandt mange. Arbejde for kunder, som ikke fabrikerer varm luft, men sætter virkelige ting i verden.

 

kontakt@kastoft-kommunikation.dk