OM KASTOFT KOMMUNIKATION

PR-bureauet KASTOFT blev stiftet og grundlagt i Farum 1. juli 2017 af journalist og kommunikationsrådgiver Henrik Kastoft. Med parolen "sig det, som det er!" tilbyder vi vores kunder PR og kommunikation i et sprog, der er til at forstå.

Verden er fuld af støj. Alle råber i munden på hinanden. Når andre skruer op, skruer vi ned.

KASTOFT fortæller historier... uden larm og lir. Vi tror på det enkle. At raffinere budskaber, indtil de står knivskarpe og klare. Vi tror på enkle, men stærke fortællinger, som rører ved mennesker.

KASTOFT arbejder for store såvel som små. I vores skolegård gør vi faktisk en dyd ud af, at også små og mellemstore kan have ret. Derfor tilbyder vi virksomheder uden kæmpestore budgetter den professionalisme, som følger i kølvandet på årelang erfaring og dokumenterede resultater indenfor journalistik, PR og kommunikation. 

KASTOFT kommunikation hører hjemme på Jegindø i den vestlige del af Limfjorden. Om kort tid åbner også kontor i BusinessPark Struer.

Henrik Kastoft er specialist indenfor kommunikation. En ekspertise, opbygget gennem godt 20 års arbejde for så forskellige arbejdspladser som Jyllands-Posten, Røde Kors, SF på Christiansborg, Vikingeskibsmuseet, FN og som kommunikationschef og ansvarlig for ekstern kommunikation i Norden/Baltikum for den britiske medicinalvirksomhed GSK (GlaxoSmithKline).

KASTOFT samarbejder med andre eksperter indenfor eksempelvis IT/web, grafisk design og visuel identitet, digital markedsføring, fotografi og video.

Adressen er: KASTOFT Kommunikation, Kongevejen 61, Jegindø, DK-7790 Thyholm. 

Vores CVR-nummer er: 38 69 11 39.

 

--

Gå til side om PR

Gå til side om kommunikation

--

De blå djævle fra Jegindø (Træskibs Sammenslutningens blad TS, oktober 2015, side 12)

En træbåd siger ikke Gori... den siger linolie! (Træskibs Sammenslutningens blad TS, juni 2015, side 14)